REFERENTIES

Tamara
moeder van Mats

"Mats gaat altijd met veel plezier naar Daniëlle. Hij speelt daar graag met zijn vriendinnetje Tess. Hij is ook dol op baby's en helpt mee met de speen geven of een knuffeltje pakken als de baby huilt. Mats is een kind die duidelijke regels nodig heeft. En die krijgt hij bij Daniëlle. Hij wordt daar een leuk en rustig kind van. Ik zou niks anders meer willen. Als ik dit eerder had geweten, dan had ik mijn oudste zoon Daan ook liever hier gebracht dan naar het kinderdagverblijf. Daan gaat heel soms ook naar Daniëlle. Hij zegt vaak als ik Mats breng: "Ik wil ook weer een keer bij Daniëlle spelen." 

Petra
moeder van Brian

"Natuurlijk is het lastig om na je verlof weer aan het werk te gaan en de kleine achter te laten, maar bij Daniëlle  had ik meteen een goed vertrouwd gevoel. Vanaf het intakegesprek klikt het en wat ben ik blij dat ik mijn zoontje Brian er twee keer in de week mag brengen. Brian heeft het er erg naar zijn zin en met de andere kindjes is het een groot feest. Elke dag onderneemt Daniëlle wel wat, hoe ze het allemaal voor elkaar krijgt vind ik echt knap. Leuke uitstapjes naar de vogelkelder of naar de (binnen)speeltuin. Ze draait haar hand er niet voor om. Fantastisch. Zo kan ik rustig naar mijn werk en krijg ik regelmatig een leuke foto van Brian. Ook kun je heel makkelijk iets bespreken en ik merk dat ik het fijn vind dat Daan ook verpleegkundige is geweest."

"Het is nog niet zover maar mocht er ooit een tweede komen, hoop ik echt dat ze nog een plekje heeft."

Anne-Sophie
moeder van Rov

"Mijn zoontje Rov heeft vier heerlijke jaren gehad bij Daan thuis. Elke dag was het weer een feest, met veel activiteiten – een uitje, of gewoon lekker in de tuin spelen – maar zeker ook regelmaat en rust, wat voor die kleintjes ook zo belangrijk is. Ik bracht hem graag vanuit Den Haag, naar Honselersdijk, omdat ik in het Westland werk."

"Nu gaat hij al een paar maanden naar groep 1, maar regelmatig horen we de uitroep van herkenning “Dat liedje zongen we ook bij Daan!” of ‘ Dit deden we ook altijd bij Daan’ als hij bij de BSO bijvoorbeeld fruitspiesjes maakt. Daarnaast heeft hij er ook nog een echt vriendje aan overgehouden."

"Voor Rov was het vanaf het begin liefde op het eerste gezicht; hij voelde zich meteen thuis."

"Wat ik zo sterk vind aan Daan, is dat ze duidelijke regels stelt en tegelijkertijd heel veel warmte biedt. Ze houdt echt van wat ze doet en de kinderen voelen zich dus geliefd en geborgen. Wat wil je als ouders nog meer?"


Mandy,
moeder van Tess en Jade

"Tess en Jade gaan 3 dagen in de week met veel plezier naar Daniëlle. Ze vinden de uitstapjes geweldig maar hoeven zich bij Daan thuis ook nooit te vervelen.
We vinden het erg fijn dat Daniëlle  verpleegkundige is geweest, dat geeft ons een vertrouwd gevoel voor Jade met haar medische achtergrond.
We zijn erg blij dat we voor Daniëlle hebben gekozen in plaats van een kinderdagverblijf. Daniëlle kijkt goed naar de kinderen, geeft ze veel aandacht en ook de aanwezigheid van haar eigen kinderen na schooltijd vinden de meiden geweldig."