Dit ben ik!

Ik ben Daniëlle van der Ende, Een enthousiaste gastouder in Honselersdijk - Westland. Ik ben geboren in 1973, getrouwd en moeder van twee opgroeiende kinderen: zoon Kjell (2005) en dochter Liv (2007). Toen mijn gezin compleet was, wilde ik graag weer aan de slag.

Na mijn studie verpleegkunde heb ik een aantal jaren in de zorg gewerkt. Ook paste ik vaak op mijn neefjes. Dat vond ik ontzettend leuk om te doen! Daarom besloot ik gastouder te worden. Ik sloot me aan bij Gastouderbureau Kwest en ging in 2010 als gastouder aan de slag. Ik begon met één kind. Toen mijn eigen kinderen naar school gingen en zelfstandiger werden kwamen er steeds meer gastkinderen bij.

Ik woon in een ruime eensgezinswoning in Honselersdijk. Hier hebben wij een fijne, afgeschermde tuin waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Er is voldoende speelmateriaal aanwezig zodat ieder kind zich spelenderwijs kan ontwikkelen. Hierbij staan liefde, zorg en aandacht voor uw kind centraal. Bij een gastouder ligt de nadruk op de huiselijke sfeer. 

Op de tweede verdieping van mijn woning heb ik twee slaapkamers ingericht met - door de GGD goedgekeurde – bedjes. Op die manier heeft elk kind zijn/haar eigen plekje om tot rust te komen.

Als gastouder beschik over de nodige opleiding en ervaring:

-  HBO-opleiding verpleegkunde
-  Geldig (kinder)EHBO diploma
-  Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
-  Uk en Puk cursus


VOORDELEN 

Voordelen van opvang bij ‘Bij Daan thuis’:

  • Gezelligheid en sfeer. We doen samen leuke dingen en ontdekken de wereld spelenderwijs

  • Voldoende persoonlijke aandacht. De hele dag ben ik met de kinderen bezig. Ik speel met ze, we lezen boekjes en ik laat ze hun verhaal vertellen. 

  • Afwisselende activiteiten waardoor het kind de ruimte heeft om zich te ontwikkelen en te ontplooien

  • Dagelijks lekker naar buiten. Met paraplu en laarzen hebben kinderen ook de grootste lol

  • Maximaal zes kinderen per dag

  • Regelmatig activiteiten met andere gastouders en kinderen

  • Duidelijke regels en rituelen waardoor kinderen weten waar ze aan toe zijn